Navigation

Over ons

About us, over ons
Het bedrijf is onstaan in 2005, na een zoektocht naar goede mogelijkheden een muziek speler te kunnen aansluiten op een HU radio. Deze was destijds niet op de markt. Uiteinderlijk is er een adaper ontwikkeld die nu (in ultimate vorm) nog steeds geproduceerd wordt. De eigenaar van het bedrijf werd al een Volvo-Techie genoemd door zijn electronica werk aan Volvo's. Ondanks dat de formele bedrijfsnaam anders is was het logisch als VolvoTech te gebruiken voor de website.

Dienstverlening
Inmiddels gaat onze dienstverlening steeds verder, ook kabels voor het aansluiten van een bluetooth carkit, canbus functie extenders, onderzoek naar electronische storingen, reparatie van navigatie computers en schermen behoort tot onze kwaliteiten. We willen niet te duur zijn, maar eerlijk, recht door zee, practisch en functioneel voor uw Volvo.

Contact
We hebben bewust geen telefoonnummer op onze website staan. Simpelweg omdat we anders de hele dag vragen via de telefoon aan het beantwoorden zijn en niet de tijd kunnen nemen voor de klanten waar we op dat moment mee bezig zijn. Dat lijkt onhandig, maar resulteert er in dat er door ons gecommuniceerd kan worden (email) wanneer wij daar tijd voor hebben (meestal binnen een paar uur!) en dus uitgebreid en wel overwogen kunnen beantwoorden.
Uiteraard treft u bij uw geleverde order een visite kaartje aan met alle gegevens (ook support telefoonnummer) om ons te bereiken voor support en aanvullende informati (deze gegevens staan ook op de factuur en de pakbon).
Mocht u ons telefonisch willen spreken, stuurt u dan een email met uw telefoonnummer en wij bellen u zo spoedig mogelijk!
Het is buitengewoon zinvol om bij eerste email naar ons de volgende gegevens mee te sturen:
- Type Volvo welke uw vraagt betreft
- Bouwjaar van de Volvo
- Type audio wat er in de auto geinstalleerd is (staat op het audio systeem of is afleesbaar als u het audio systeem aanzet)
- Of er wel of geen originele Volvo RTI navigatie in de Volvo aanwezig is
- Uw wensen in woorden (wij zoeken graag de oplossing erbij voor u!)

Inbouw en afhalen
We hebben meerdere inbouw locaties tot onze beschikking. Indien u een afspraak voor inbouw heeft treft in de digitale uitnodiging altijd de loctie aan.Wilt u zich aan de afgesproken tijd houden? Vaak worden er meerdere afspraken achter elkaar geplanned.
Afhalen kan eigenlijk altijd, zelfs in de avonduren en in het weekend, maar ook hiertoe wordt eerst een afspraak gemaakt met u.

Relatie met Volvo?
VolvoTech.EU en haar eigenaren hebben geen enkele relatie met Volvo (behoudens de extreme merk “liefde”), Apple en andere merken die op de website genoemd worden. We respecteren deze merken en hun identiteit. Alle handelsmerken die worden genoemd op de website zijn dan ook van hun respectievelijke eigenaren, u kunt telkens bij elk product zien wie de producent van een product is, waarbij dit dan ook vaak de rechtmatige merk eigenaar zal zijn.

Contact?

info@volvotech.eu (24x7)

+31 (0) 6 1908 3165
Di-Za 09:30 - 17:30 Amsterdam time (Zondag / Maandag gesloten!)

 

 

VolvoTech.EU 2013